NOR SUHAILA ABDUL (KAKSU) 949183

PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK NEGERI MELAKA

Hot sales saya adalah vivix. Stok vivix sentiasa ada untuk anda 

Anda mencari produk Shaklee tapi susah nak dapat ? Anda nak vitamin dengan cepat tapi tak tahu nak dapatkan dari mana? Anda takut tertipu dengan harga vitamin yang di cadangkan? Anda sukar untuk mendapatkan konsultasi secara direct dari pengedar shaklee yang anda pilih? Anda nak jimatkan wang pos untuk dapatkan produk shaklee? Anda pernah order dari tempat lain dan barang tak sampai-sampai? Anda terpkasa menunggu lam untuk dapatkan vitamin yang anda sangat perlukan?

 

Tak perlu risau lagi. Jawapannya adalah dengan memilih saya sebagai pengedar Shaklee terbaik anda . Hari ini saya nak kongsikan kepada sahabat pembaca yang budiman  mengapa anda mesti pilih pengedar shaklee terbaik seperti saya.

KENAPA ANDA MESTI PILIH SAYA SEBAGAI PEMBEKAL VITAMIN SHAKLEE ANDA

MENGHADIRI KELAS WELNESS WORKSHOP

Di dalam kelas ini saya mempelajari kandungan setiap produk dan memahmi tindakan setiap produk pada  sistem tubuh. Saya juga menghadiri kelas-kelas nutrisi yang diajurkan oleh pihak syarikat yang diadakan pada setiap bulan di HQ atau cawangan yang berhampiran.

KONSULTASI SEBELUM SEMASA DAN BERTERUSAN

Kepakaran saya adalah dengan membantu wanita cantik dalaman dan luaran menyebabkan suami tak ingin berjauhan walaupun sehari. Saya memberikan konsultasi utama fokus kepada masalah wanita seperti masalah period , masalah cyst atau fibroid, keputihan dan lain-lain yang berkaitan wanita. Tetapi saya masih memberikan konsultasi yang terbaik untuk masalah lain juga. tak perlu risau kerana disebalik saya ada pakar nutirisi yang saya rujuk untuk pengesahan.

PENGALAMAN MAKAN SENDIRI PRODUK DAN BISNES SEJAK 2013

Pengalaman selama 6 tahun dalam dunia nutrisi dan suplimen membuatkan saya sangat yakin dengan apa yang saya berikan konsultasi kepada pelanggan-pelangan saya. Saya juga mempunyai ilmu dan dunia sains kerana saya seorang guru sains selama 21 tahun.

PRODUK READY STOK

Oleh kerana saya pengedar shaklee terbaik dikawasan Masjid Tanah  Melaka,  ramai pelanggan yang mendapat khidmat COD di kawasan berhampiran.

PENGEPOSAN ADALAH SETIAP HARI

Pengeposan dijalankan pada setiap hari dan anda tidak perlu bersusah payah menghabiskan duit minyak atau tol untuk mendapatkan produk. Pengeposan dan order boleh dibuat secara online sahaja. Ia cepat dan lebih mudah. COD dikawasan sekitar 20 km dari Masjid Tanah

SAYA AKTIF BISNES

Saya aktif bisness sejak tahun 2013. Saya mempunyai lebih dari 7 orang leader dan sentiasa membantu bisness partner saya mengembangkan bisness mereka. Jika anda juga berminat nak join bisness boleh daftar dibawah saya.

TRUSTED SELLER

KILLER PRODUCT- VIVIX ALWAYS NO 1

SAYA SEDIA MEMBERI CADANGAN SUPLIMEN YANG SESUAI DENGAN ANDA

DAFTAR AHLI

KLIK GAMBAR UNTUK DAFTAR AHLI SEKARANG. NIKMATI DISKAUN 15%-25%

BERUNDING

KLIK UNTUK DAPATKAN CADANGAN PRODUK

BELI ONLINE

KLIK UNTUK BELI SHAKLEE ONLINE

Hai. Boleh saya bantu anda?