EnErGiZiNg SOY PROTEIN

Bestnya dapat kulit mcam ni .. KEBAIKAN ESP KEPADA KESIHATAN ~ Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular seperti sakit jantung, kolesterol tinggi dan angin ahmar ~ Membantu dalam kesihatan prostat termasuk mengurangkan risiko kanser prostat ~ Meningkatkan kesihatan tulang dan mengurangkan risiko osteoporosis ~ Membantu dalam pemulihan sistem reproduksi wanita termasuk mengurangkan simptom menopause dan mengurangkan risiko […]

Continue reading »

10 TIPS ELAK KULIT KERING

Musim panas datang lagi..semua orang tau kan..cuaca yang panas melampau.Jadi macam-macam masalah yang datang..terutamanya masalah kecantikan kulit..kulit akan merekah,kering,mengelupas dan menggalakkan tumbuh jeragat…errr..jeragat ni memang la paling tak best…kalau biar lama2 nanti susahnye nak hilang…Disini saya nak kongsi tips untuk pelihara kulit agar tetap cantik…(ni apa yg saya selalu buat la)  1.GUNAKAN PELEMBAB..  selepas cuci […]

Continue reading »

PERPISAHAN ITU PASTI

Coretan buat anak murid tersayang{sayang sangat} Dalam kenangan…. Inilah waktu yang ditunggu- tunggu.Saat mengambil keputusan SPM.Korang yang nak ambil result cikgu yang sangat berdebar-debar.Risau betul..takut target tak tercapai.Biasa la ..setiap kali nak peperiksaan SPM, guru mata pelajaranlah kena target berapa ramai yang akan dapat A.Emmmm..awal-awal tahun nak target pun takut.Kalau dilihat dari exam tingkatan 4,memang […]

Continue reading »

MEALSHAKE SHAKLEE

ANDA MEMPUNYAI ANAK BERUMUR ANTARA 1 TAHUN HINGGA 12 TAHUN? Anak anda sering mengalami situasi ini…. Anak anda sering demam, selsema, dan batuk? Asthma atau lelah dan selalu kena ambil nebulizer? Mudah dapat jangkitan penyakit dr kawan2 di taska atau di sekolah? Menghadapi penyakit kulit seperti kudis, eczema atau ruam? Sering lesu dan keletihan sekolah […]

Continue reading »

TIPS ANAK PINTAR

  SEKADAR PERKONGSIAN PENGALAMAN  Sepetang ditaska manja bonda.. Si comel ni..ha…ha. .dah jadi testimoni la pulak….usia faheimy  setahun 10 bulan.. ..hari khamis 2hb jan.. “puan nak tanya..”(kakak berusia 50an)  Kenapa kak? “masa mengandung puan makan apa?” Terperanjat..hehe..makan apa?.. Kenapa kak? “anak puan ni cerdik la puan..”.. Ooo…dalam hati..alhamdulillah.. Hehe..saya makan set shaklee…tapi bukan masa mengandung […]

Continue reading »
1 81 82 83 84