7 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MULA BISNESS ONLINE

Kenapa kita kena mula berjinak-jinak menjalankan bisnes secara online bermula dari sekarang? Sekarang ni ekonomi memang tak berapa nak baik..harga barang semuanya naik..takndak yang turun..hujan je dok turun..huhu..jadi ramai yg dok mengeluh tak cukup duit nak bayar itu ini.. . Daripada dok mengeluh..lebih baik.cari jalan..ramai sangat yg pilih berniaga online.. Kenapa ye? 1- Bina base/foundation […]

Continue reading »

FOLLOW ME

Hai kawan2.. Korang dah follow dan like ke semua yang akak ada ni..? Blog kesayangan akak ni baru je terhasil 3 tahun lepas..baru aktif menulis 2 tahun jek..blog ni berkongsi kisah peribadi dan juga kisah dunia pendidikan…dan tak lupa dunia kesihatan..jom follow www.akukaksu.blogspot.com Page..cute&beauty.com pun ada..perkongsian kesihatan juga disini.. Jom like sikit..😄. Facebook..memang korang dah […]

Continue reading »

HUJAN MEMUDARATKAN ATAU HIKMAH?

“ani………angkat kain hujan……,jemuran dah turun…………”(petikan filem pendekar bujang lapok) Sekarang nie musim hujan, ada yang mengeluh, ada yang gembira, ada yang berduka, dan ada yang tengah tidur….hehe Sebaiknya kita tak perlu mengeluh dengan hujan… hujan ni ada macam-macam hikmah.Ada kata hujan rahmat.. telah dinyatakan dalam alQuran tentang hujan.. “……dan DIA menurunkan air HUJAN dari langit,lalu […]

Continue reading »
1 2 3 68