CARA ATASI MASALAH SENGGUGUT TERUK DENGAN CEPAT DAN SELAMAT

SENGGUGUT TERUK SETIAP KALI DATANG HAID

Semasa bujang. Tiap-tiap bulan hari 1st datang haid memang wajib dapat MC. Sampai muka ni dah naik malu mana tidak nya. Doc yang merawat tu lelaki sampai 1 tahap bila datang klinik doc cakap ye mimie,period paint ya…doc pun dh kenal..aduhh..merah muka.

Bile diserang senggugut  memang tahap berguling,tido merengkuk menahan kesakitan yang amat sangat. Siapa yang pernah alami mesti tau macamana sakitnya tu. Kalau hari 1st kena time dekat office mmg nak jalan pun pegang dinding membongkok2 macam nenek sibongkok tiga..Sakittt..
.

Itu antara kisah yang di ceritakan oleh seorang wanita yang menghadapi masalah senggugut . Ikuti kisah sepenuhnya bagaimana Hasmimie Arrfin dapat selesaikan masalah  beliau.

 

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5
TESTIMONI 24 : HASMIMIE ARRFIN
.

[MASALAH SENGGUGUT  SEMAKIN BERKURANGAN SELEPAS AMALKAN OSTEMATRIX DAN GLA COMPLEX SHAKLEE]
.

Assalamualaikum. Saya hasmimie arrfin saya nak kongsikan kisah mcmne saya bebas dari masalah senggugut yang sangat teruk.
.

Semasa bujang. Tiap-tiap bulan hari 1st datang haid memang wajib dapat MC. Sampai muka ni dah naik malu mana tidak nya. Doc yang merawat tu lelaki sampai 1 tahap bila datang klinik doc cakap ye mimie,period paint ya…doc pun dh kenal..aduhh..merah muka.
.

Bile diserang senggugut memang tahap berguling,tido merengkuk menahan kesakitan yang amat sangat. Siapa yang pernah alami mesti tau macamana sakitnya tu. Kalau hari 1st kena time dekat office mmg nak jalan pun pegang dinding membongkok2 macam nenek sibongkok tiga..Sakittt..
.cara atasi masalah senggugut teruk

Suatu hari alkisah bermula selepas officemate promot si putih putih melati Ostematrix kepada saya. Niat dia share pasal Oste tu sebab dia tahu saya ni jenis tak minum susu. Ingat lagi ayat dia,Adik,elok ambil kalsium ni. Sekarang masa bujang adik tak pikir lagi. Esok2 dah kawen baru adik tahu. Adik tu dah lah tak minum susu. Nanti adik menyusu baby,baby tarik semua kalsium adik adik plak tak minum susu so darimana adik nak dapat kalsium untuk adik plak?
.

Itu lah yang jadi reput gigi,reput tulang sbb baby dh tarik kalsium adik. Lagi 1 adik tu senggugut teruk bagus adik ambil oste ni. Sebab kalsium membantu mengekalkan otot dalam badan yang menghalang daripada kekejangan. Adik pun selalu mengadu sakit-sakit badan kalau banyak jalan & naik tangga. Tu sebab adik kekurangan kalsium la.
.

Saya pulak jenis kalau kawan berniaga memang senang nak tergoda untuk membeli. Hihi. So saya pun decide beli oste pada bulan itu. Selepas mencuba sebotol siputih Ostematrix alhamdulillah haid bulan berikutnya tu saya tak diserang senggugut lagi.
.

Menunggu2 jugak kononnya bila lah nak senggugut..hahhaa.. Waaahhh.. ini ajaib.. memang benar-benar berkesan. Badan pun dh takde sakit-sakit sangat ulang alik turun naik tangga. Dan 1 lagi yang saya perasan saya dah tak perlu tunggu 3 4 hari atau kadangkala seminggu untuk membuang. Rupa-rupanya kandungan magnesium dalam Oste tu membantu otot usus menjadi lebih relaks & lancar. Najis juga lebih lembut & lebih mudah dikeluarkan.
.

Bulan seterusnya saya beli Oste dan tambah GLA untuk masalah senggugut saya tu. Dan saya serta merta join jadi ahli Shaklee kerana saya sudah merasai Shaklee Effect itu sendiri.
.

Alhamdulillah sehingga hari ini saya tidak lagi diserang sengugut yang sampai tahap bergulung-gulung mcm tikar mengkuang . Terima kasih officemate merangkap mak shaklee ku kerana memperkenalkan oste kepada saya
.

Kepada anda yang mengalami masalah sama seperti saya iaitu 3S : Senggugut,Sakit2 Badan & Sembelit dapatkan Ostematrix & GLA hari ini juga. Pastinya takkan sia-sia


Usah biarkan senggugut teruk yang anda alami itu berterusan kerana dibimbangkan akan membawa petanda kepada penyakit lain yang tidak anda sangkakan.

BACA JUGA>>>SENGGUGUT  PETANDA KANSER RAHIM ?

Mengapa saya juga mencadangkan anda mengambil GLA COMPLEX dan OSTEMATRIX untuk mengatasi masalah senggugut teruk? KLIK VIDEO ini.

 

Anda boleh dapatkan set SENGGUGUT ini daripada saya. Saya adalah pengedar sah Shaklee yang aktif sejak 2013. Saya adalah pengedar yang jujur dan merupakan ibu bekerjaya yang sangat prihatin untuk membantu  masalah ribuan wanita diluar sana yang ingin kembali sihat . Saya akan memberikan konsultasi percuma kepada pelanggan-pelanggan saya .

Saya mencadangkan kudua-dua suplimen ini kerana ia adalah sangat berkesan dan selamat serta disahkan oleh saintis taraf antarabangsa.

Sila rujuk kajian saintifik berikut:

KLIK SINI==>http://healthquestnewsletteronline.com/Ingredient_Glossary_…

Ini pula list kajian clinical yg dibuat ke atas produk Shaklee

KLIK SINI===> http://healthresource.shaklee.com/clinical-research-study-…

 

Anda juga boleh dapatkan kedua-dua suplimen ini secara terus dengan klik gambar berikut.

KLIK SEKARANG!


Atau terus hubungi saya  di

>>>>www.wasap.my/60108798077

>>>>www.wasap.my/60108798077

>>>>www.wasap.my/60108798077

Follow facebook : Nor Suhaila Abdul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge