DR MARILYN KONGSIKAN 11 MAKANAN CEPAT KECUTKAN CYST

Dr Marilyn Glenville PhD adalah pakar pemakanan terkemuka di UK yang khusus dalam  kesihatan wanita. Beliau adalah bekas President of the Food and Health Forum at the Royal Society of Medicine, pakar pemakanan berdaftar, ahli psikologi, pengarang dan penyiar popular yang memperoleh gelar doktor dari Cambridge University.

 

Beliau telah kongsikan antara makanan cepat kecutkan cyst untuk diamalkan oleh pesakit cyst.

“Ramai wanita mempunyai cyst  dalam atau pada ovari mereka. cyst  ini adalah kantung berisi air (seperti air). Pada sesetengah wanita cyst ini  tidak berbahaya, memerlukan sedikit atau tiada rawatan. Cyst ni  ‘benign’atau tidak kanser. Walau bagaimanapun Cyst ini boleh menjadi kanser, oleh itu diagnosis sangat penting apabila cyst telah  disyaki.

Cyst  boleh berubah mengikut saiz. Biasanya cyst yang kecil , anda tidak akan dapat mengesannya  sehingga pemeriksaan rutin dijalankan.  Walau bagaimanapun, sesetengah cyst cukup besar untuk menyebabkan period tidak teratur dan kesakitan.

Sesetengah wanita mengalami cyst dan tidak mengalami sebarang gejala . tetapi ramai juga yang mengalami kesakitan seperti senggugut teruk , period tidak teratur atau mengalami perut kejang dan buncit . Terdapat juga wanita yang mengalami kesakitan apabila bersama suami.

Bagi memastikan kesembuhan yang cepat , Dr Marilyn syorkan supaya pengambilan makanan cepat kecutkan cyst perlu diambil bagi mengurangkan hormon estrogen . Wanita yang mengidap cyst perlu menjaga kesihatan yang optimum supaya badan dapat berfungsi dengan baik.

 

12 makanan  cepat kecutkan cyst.

BADAM

Sebagai sebahagian dari hormon diet seimbang untuk mengelakkan hormon estrogen penyebab cyst. ia memberikan lemak yang baik . Ia membantu menyeimbangkan hormon penggalak terjadinya cyst.

BRUSSELS SPOURT

makanan cepat kecutkan cyst

Ia adalah sebahagian daripada diet kesiembangan hormon. Setiap hari harus diambil lima hidanganbuah buah buahan dan sayur sayuran. Sayuran adalah lebih banyak daripada buah buahan.  Sayuran seperti brussels sprouts mempunyai kandungan indole-3 carbinols yang membantu menghalang tubuh badan menyerap toksin estrogen. Disebabkan ia adalah makanan cepat kecutkan cyst maka  seharusnya di ambil mengikut apa yang telah disarakan.

 CHIA SEED

makanan cepat kecutkan cyst

Makan sebahagian makanan kaya minyak seperti chia seed setiap hari. Mereka membantu mengimbangi hormon anda dengan menggalakkan sel anda bertindak balas terhadap pencetus hormon dengan lebih berkesan.

KACANG KUDA

kacang kuda adalah sumber phytoestrogens yang baik, yang merupakan sejenis bahan seperti estrogen tumbuhan yang boleh mempunyai kesan mengimbangi hormon yang signifikan pada tubuh wanita. Dr Marilyn cadangkan mengambil sekurang-kurangnya tiga hidangan  phytoestrogens setiap hari sebagai sebahagian daripada diet hormon.  Phytoestrogens mengurangkan toksin oestrogens  dalam badan  dan merangsang hati anda untuk menghasilkan globulin hormon-mengikat hormon (SHBG), yang mengawal berapa banyak estrogen dan testosteron beredar dalam darah .

SAYURAN  BERDAUN HIJAU

Sekiranya anda mempunyai ovarian cyst ,  anda perlu berusaha untuk meningkatkan pengambilan antioksidan anda, yang membantu membersihkan radikal bebas dari badan anda. Radikal bebas adalah atom yang tidak stabil yang boleh menyebabkan pertumbuhan sel yang tidak normal, yang boleh menyebabkan mutasi dan kanser sel. Sayuran berdaun gelap adalah sumber antioksidan yang hebat seperti beta-carotene dan vitamin C.

 

FLAXSEEDS


Sebagai sebahagian daripada diet keseimbangan hormon, yang penting untuk mengatasi masalah berkaitan dengan hormon seperti  ovarian cyst, pastikan untuk mengekalkan “lemak yang baik.” Makan sebahagian makanan kaya minyak seperti flaxseeds setiap hari. Mereka membantu mengimbangi hormon anda dengan menggalakkan sel anda bertindak balas terhadap pencetus hormon dengan lebih berkesan.

 

IKAN HERRING

Makan sebahagian makanan kaya minyak seperti herring setiap hari. Ikan berminyak kaya dengan anti-radang dan kesihatan yang menggalakkan omega-3, yang membantu mengimbangi hormon anda dengan menggalakkan sel anda bertindak balas terhadap pencetus hormon dengan lebih berkesan.

ECHINACEA

Echinacea berguna untuk meningkatkan fungsi sistem imun kerana ia dapat meningkatkan jumlah dan aktiviti sel darah putih. Tahap yang meningkat ini dapat membantu tubuh menular sel-sel yang tidak normal. Echinacea nampaknya lebih berkesan apabila diambil dengan agak jarang. 10 hari sekali, ambil rehat tiga hari, dan kemudian ulangi selama 10 hari lagi.

PERHATIAN: Anda tidak boleh mengambil mana-mana herba yang disyorkan jika anda mengambil, pil, ubat kesuburan, HRT atau apa-apa rawatan hormon lain atau ubat lain kecuali mereka disyorkan oleh seorang pengamal berdaftar yang berpengalaman.

 MILK TISTLE

Ini adalah ramuan penting untuk hati, bertindak sebagai tonik. Ia boleh menggalakkan proses detoksifikasi, yang bermaksud bahawa sel tidak normal akan hancur dan hormon berlebihan dikeluarkan.

VITAMIN B-COMPLEX

Vitamin B kompleks diperlukan oleh hati anda untuk menukar estrogen yang berlebihan menjadi bentuk yang lemah dan kurang berbahaya.

VITAMIN D


Vitamin D adalah nutrien penting untuk fungsi imun dan ramai wanita hari ini kurang vitamin D. Ostematarix mengandungi vitamin D yang diperlukan oleh setiap wanita.

VIVIX

Jika anda mengalami kesukaran untuk mendapatkan semua diatas, anda boleh amalkan vivix.

makanan cepat kecutkan cyst

Vivix membantu mengecutkan cyst dengan cepat kesan dari antioksidan tinggi. Menggantikan sel-sel yang rosak akibat cyst.  Mengelakkan cyst kembali tumbuh dan membesar. Mengurangkan keradangan dan inflamasi.
Semua makanan  cepat kecutkan cyst ini tidak akan berkesan sekiranya ia tidak dijadikan amalan.  Usah biarkan cyst terus membesar dan menggangu kesihatan anda. Bertindak segera sebelum terlambat.
Berikut ini adalah sebahagian dari testimoni  mereka yang mendapatkan makanan cepat kecutkan cyst yang berjaya
makanan cepat kecutkan cyst
makanan cepat kecutkan cyst

Dari mana nak dapatkan suplimen ini?

Anda boleh dapatkan dari saya dengan terus hubungi saya tekan link ini=>http://suhailaabdul.wasap.my

 

Adakah suplimen ini selamat ?

Berikut adalah kajian saintifik dan bukti bahawa suplimen ini telah diikhtiraf diperigkat antarabangsa.

KLIK SINI==>http://healthquestnewsletteronline.com/Ingredient_Glossary_…

Ini pula list kajian clinical yg dibuat ke atas produk

KLIK SINI===> http://healthresource.shaklee.com/clinical-research-study-…/

 

Mengapa anda mesti dapatkan daripada saya?

Saya adalah pengguna produk ini sejak 2013 dan juga telah membantu wanita yang ada masalah cyst dan fibroid ini sejak dari 2014. Pengalaman dan konsultasi percuma akan saya berikan untuk anda . Saya mempunyai banyak testimoni-testimnoni mereka yang telah berjaya kecutkan cyst . Saya juga telah menjalani kelas dan kursus nutrisi yang dianjurkan oleh pihak shaklee dan juga persendirian. Saya juga adalah seorang guru yang berpengalaman dalam bidang sains.

 

Jika anda nak dapatkan set ini segera, klik gambar berikut. Sila pastikan anda mempunyai kad debit yang aktif untuk membuat pembelian.

 

 

Hubungi saya sekarang jika anda nak masalah cyst anda selesai dengan segera.

FOLLOW FACEBOOK SAYA DISINI==>Nor Suhaila Abdul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge