CARA INI BERKESAN UNTUK KECUTKAN CYST TANPA PEMBEDAHAN

“Air dalam perut saya yang buncit tu warna merah. Cyst tu yang keluarkan air. Doc kata cyst yang biasa air berwarna jernih atau kuning-kuning cair. Tapi cyst dalam perut saya warna merah, Aduh seram pulak. Inilah salah satu faktor doc cakap cancer.”

Bayangkan jika masalah ini menimpa pada diri kita. Pasti rasa tertekan dan kecewa. Pada awalnya beliau juga menganggap ini adalah cyst biasa. tapi siapa sangka ia adalah merbahaya sehingga beliau kehilangan kedua dua ovari dan peranakan beliau. Semoga Pn Hety diberikan kesembuhan.

Tapi jika anda baru saja mengetahui yang anda sedang mengidap masalah cyst, saya berikan cadanga ini buat anda. Kerana mengikut kajian, pemakanan suplimen ini membantu untuk mengecutkan cyst dan mamatikan sel sel yang tidak sihat seperti cyst. Selagi sel sel csyt ini tidak dibuang atau dimatikan selagi tu ia akan membesar dan menganggu kesihatan kita.

Bagi anda yang sedang mencari-cari kaedah untuk mengecutkan  cyst ini dan mengembalikan kesihatan dan kesuburan , saya syorkan supaya anda mencuba VIVIX dan GLA COMPLEX.

Kenapa saya syorkan VIVIX dan GLA?

Vivix dan GLA adalah suplimen , bukannya ubat. Ia tidak mengandungi bahan terlarang atau bahan sintetik untuk menahan sakit. Ia merupakan suplimen yang di akui secara sintifik semulajadi, berkesan dan selamat digunakan walaupun dalam jangka masa panjang 10 ke 20 tahun keatas. Menurut kajian LANDMARK STUDY, semakin konsinsten pengguna menggunakannya , tahap kesihatan mereka semakin baik berbanding mereka yang mengamalkan suplimen lain. Suplimen ini bukan sahaja diluluskan oleh  KKM tapi diuji oleh pakar -pakar antarabangsa.

MESTI BACA:

TESTIMONI-TESTIMONI MEREKA YANG BERJAYA KECUTKAN CYST TANPA PEMBEDAHAN

TESTIMONI 1.

Kelainan sel pada ovari juga boleh mengakibatkan kanser ovari. Doktor sahkan kanser ovari sudah clear.

“Gembira sampai nangis tadi bila cucu shaklee ku whatsapp bagitau ada berita gembira. Doktor sahkan cancer ovari yang dihadapinya dah clear. Alhamdulillah Allahuakhbar. Ku debar debar je setiap kali dia order stok. Hatiku tak putus doa bila dia cakap nak pergi hospital. Sanat konsisten makan suplimen dan sabar hadapi ujian. Sekarang dalam usaha nak dapatkan cahayamata . Tolong doakan dipermudahkan ye.”

TESTIMONI 2: CYST KECUT

Haid yang tidak teraturmungkin disebabkan anda ada cyst. Period yang teratur membantu anda sihat dan bebas dari cyst.

” Tapi bagus memang hari tu saya tak period-period tapi silu sakit macam nak period. Sampai berbulan bulan tapi lepas minum vivix period jadi teratur”

TESTIMONI 3 : CYST 10CM MENGECUT SELEPAS VIVIX BOTOL PERTAMA

SeMinggu lepas cyst 10 cm, doktor yang mengesahkan cyst mengecil menjadi 9cm selepas sebotol vivix

TESTIMONI 4: HAMIL LEPAS CYST MENGECUT

“Doktor buat O& G dan cyst sudah tidak ada. Dan disahkan hamil selepas cyst mengecut. Alhamdulillah. Suzi pregnan ..”

TESTIMONI 5; PERIOD TIDAK TERATUR KEMBALI LANCAR

“Saya punya kitaran haid dah lancar. haid saya dah keluar dua bulan berturut-turut. Dulu bertahun tahun  Ttak keluar darah haid..memang amazing. Saya harap breast lump saya akan mengecil”

TESTIMONI 6 : PENGIDAP CYST YANG TELAH SEMBUH

Nasihat saya kepada anda yang mengalami masalah cyst, sila bertindak segera . Sendainya anda mengalami masalah senggugut, masalah period tidak teratur, mengalami sakit dibahagian peranakan dan sakit ketiaka bersama dengan suami, sila amalkan vivix dengan segera sebelum masalah anda semakin parah.

TESTIMONI 7 : Mak aku scan tadi. Fibroid dia kecut tinggal 3cm.

TESTIMONI 8: Cyst ketika hamil akhirnya kecut dan dapat melahirkan anak tanpa pembedahan.

Artikel penuh BACA SINI

TESTIMONI 8:  TUMPAH DARAH SEMBUH LEPAS CONSUME GLA COMPLEX

TESTIMONI 9: TAK JADI OPERATE CYST SEBAB CYST DAH HILANG

Semalam saya pergi scan kat doktor pakar. Alhamdulillah kak, cyst saya dah hilang. xda kak. Saya tak jadi operate. Alhamdulillah kak. Terima kasih kenalkan vivix untuk saya. Vivix memang terbaik. Walaupun mahal tapi berbaloi.Lepas ni boleh pregnen lagi.

TESTIMONI 10; FIBROID 10C KECUT DAN BOLEH BERSALIN NORMAL

Bagaimana cara pemakanan produk ini?

Saya akan terangkan secara detai selepas pembelian. Saya akan terangkan pantang larang yang perlu diamalkan supaya cyst anda cepat mengecut. Pengalaman saya selama 5 tahun membantu ramai wanita insyaAllah akan saya turunkannya kepada anda.

Berapa lama nak amalkan produk ini?

Bergantung kepada tubuh badan seseorang. Badan kita memerlukan 3 hingga 4 bulan untuk berubah. Jadi dalam tempoh ini anda mesti konsisten untuk melawan cyst tersebut.

Bagaimana cara tempahan?

Untuk belian melalui wasap atau bercakap sendiri dengan saya

klik sini ==>  Nor Suhaila Abdul  

                 ==>  Nor Suhaila Abdul  

                 ==>   Nor Suhaila Abdul  

Saya bersedia untuk membantu anda keluar dari masalah cyst yang sering mengganggu fikiran dan kesihatan anda selama ini. Bertindak segera sebelum ia semakin melarat.

BACA JUGA: MAKANAN YANG MENGALAKKAN CYST MEMBESAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge