CARA SELAMAT UNTUK ATASI HAID TIDAK TERATUR

 

Assalamualaikum.. hai sis..Ada problem period tak konsisten? Dah baca entry saya sebelum ni? Kalau belum baca elok la dibaca terlebih dahulu tau. KLIK SINI..

Period tak teratur bukanlah satu problem besar sangat pun , tapi sekali sis biarkan ia berlarutan , mungkin akan timbul masalah lain pula seperti kesukaran untuk mendapatkan ZURIAT, KULIT KUSAM, JERAWAT dan JERAGAT mula naik, hormone yang tidak stabil membuatkan  sis selalu MOODY sampai suami pun naik muak  dan rakan sekeliling pun mula naik meluat.  Ada kemungkinan juga sis sebenarnya ada masalah PCOS, CYST,PRE MENOPAUSE, ENDOMETRIOSIS atau masalah lain yang lebih besar seperti KANSER PANGKAL RAHIM.

 

Oleh itu adaalah wajar sis pergi membuat pemeriksaan yang lebih lanjut di hospital pakar sakit puan. Masalah period tidak teratur ni sebenarnya boleh je diselesaikan dengan cara yang terbaik tanpa pil hormon atau ubat ubatan yang kesannya hanya sementara.

 

Saya nak suggestkan pada sis dengan mengamalkan GLA COMPLEX

Kenapa GLA COMPLEX?

Sis mesti baca kehebatan GLA COMPLEX sampai habis supaya sis betul-betul faham kenapa saya sangat-sangat cadangkan ia untuk atasi masalah period sis tu.

Sumber utama Gla adalah Bunga Borage.

Kenapa Bunga Borage dan bukannya Bunga Evening Primrose sebagai sumber utama Gla Complex?

Antara sumber asli yang terkandung di dalam GLA Complex adalah seperti berikut:

1) Biji Borage Oil : 17% – 25%

2) Evening Primrose Oil7% -10%

3) Blackcurrant: 15% – 20%

Ini adalah bunga BORAGE

 

 KELEBIHAN DIANTARA GLA COMPLEX 

1) Kandungan GLA dalam bunga Borage – 2x ganda lebih tinggi dari Evening Primrose Oil

2) Bioavailabiliti Borage – 3x ganda lebih dari Evening Primrose Oil

3) Keberkesanan Borage – 3x lebih berkesan daripada Evening Primrose Oil.

Bahkan, setiap kapsul GLA Shaklee mengandungi lebih 300 mg GLA yang mana ianya merupakan sumber terbaik Omega-6. So ia akan pastikan salur darah kita sentiasa sihat,

Yang lebih menarik lagi, GLA Shaklee ini digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E bertujuan untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Vitamin E baik untuk kulit cantik tau.

 

Dekat pasaran diluar sana ada belambak lambak suplimen yang boleh bantu kembalikan period sis kembali normal. Tapi pernah tak sis semak kandungan di dalam suplimen tersebut? Sis nak yang murah ? Murah tak semestinya berkesan. Murah tak semestinya selamat. Mahal tak semestinya berkesan dan mahal tak semestinya selamat.

 

Tapi apa yang saya cadangkan pada sis adalah ianya MURAH, SELAMAT dan BERKESAN dan nilainya tidak akan sama dengan yang lain. Malah semakin lama sis amalkan semakin sihat la sis dan juga sentiasa nampak muda dan jelita.

 

Saya tak cakap kosong sebab semuanya ada bukti. Sebab GLA complex ini adalah keluaran SHAKLEE dan keberkesanan dan kesegarannya terpelihara oleh SHAKLEEGUARD. Anda nak pilih yang murah?  Saya rasa sis perlu fikir 1000 kali.

 

Hanya kerana nak yang murah sis telah membahayakan buah pinggang atau organ lain kerana sis tak tahu pun kesahan dan kajian santifik mereka pada produk tersebut. Dan berapa ramai wanita diluar sana yang telah tertipu dengan hanya ayat -ayat manis mereka?

Nak tahu kandungan suplimen GLA selamat ke tak ?

KLIK SINI==>http://healthquestnewsletteronline.com/Ingredient_Glossary_…

 

Ini pula list kajian clinical yg dibuat ke atas produk Shaklee

KLIK SINI===> http://healthresource.shaklee.com/clinical-research-study-…/

 

GLA COMPLEX telah dipatenkan dan ia bersifat antioksida . Biolavailibilitynya dibuktikan secara klinikal boleh menyerap ke dalam SEL dan TISU dengan lebih BAIK bukan ditumbuk dirumah atau kilang kilang biasa.

Klik video ini untuk tahu apa kata Dr Haresh tentang period tak konsisten

GLA COMPLEX adalah 100% organic.

Tidak ada walau sebarang racun walaupun sebanyak 0.00000001% dan ia beyond organic.

 

12 manafaat  yang sis boleh dapat jika sis amalkan pengambilan GLA COMPLEX ini.

1.Masalah Haid

GLA mampu memberikan kelegaan iaitu melegakan senggugut. Selain itu, GLA juga berfungsi memperbaiki kitaran haid wanita.

2. Membantu sis yang ingin memiliki zuriat

GLA juga  boleh diamalkan oleh lelaki, remaja atau dewasa kerana ia mempunyai asid lemak OMEGA 3 yang tak boleh dihasilkan sendiri oleh badan manusia.

3. Herba tradisional yang boleh dipercayai

Orang Barat menjadikan borage sebagai herba yang sangat digemari. Ianya mampu merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.

4.Mengawal selia estrogen dan estosteron

GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita, memperbaiki simptom PMS seperti KESAKITAN, MOOD SWING, RETANSI AIR DAN KESAKITAN PADA PAYUDARA.

5.Melambatkan menopous

Kebiasaannya akan berlaku perubahan hormon apabila berlakunya menopous. GLA mampu memperbaiki keadaan ketika menopous antaranya hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi. Ia juga mampu melambatkan proses penuaan apabila diambil untuk jangka masa panjang.

6.Memperbaiki prostatomegaly

Memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing

7.Menentang kanser

GLA merupakan anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

8.Memperbaiki inflamasi kulit

Mengurangkan inflamasi kulit, ekzema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea dan kurap. Ianya mengurangkan kesakitan yang disebabkan artritis dan rheumatisma.

9.Menghalang komplikasi diabetes

Merendahkan gula darah, mengurangkan kebas dan kesakitan akibat gula darah yang tinggi.

10.Pelangsingan dan menghalang pertambahan berat badan

Merendahkan paras kolestral, menghalang penambahan berat badan.

11.Menghalang tekanan darah tinggi

Menghalang pembekuan darah, meransang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi dan mengelak masalah jantung.

12.Memperbaiki tekstur rambut

Memperbaiki rambut kering dan keguguran rambut.

Sis baca tak sampai habis?

Kalau dah baca tentu sis dapat buat keputusan yang tepat dengan memilih GLA COMPLEX untuk bantu masalah haid sis yang tak teratur. Bukan saja haid boleh dibantu kembali normal tapi kulit sis juga akan terpelihara, awet muda dan happy sentiasa.

 

Dengan membelanjakan  RM XX sahaja sis boleh nikmati kembali ketenangan hati dan redakan stress sis yang selama ni asyik fikir problem haid sis yang belum settle.

 

Sekarang sis boleh wasap saya segera untuk dapatkan GLA COMPLEX ini dengan lebih murah dan saya akan berikan konsultasi secara percuma buat sis yang betul-betul serius nak selesaikan masalah haid sis ni.

GLA COMPLEX UNTUK ANDA!

Terus wasap saya di

http://suhailaabdul.wasap.my

http://suhailaabdul.wasap.my

2 tahun period tak datang tapi kembali lepas amalkan ni, nak tahu?=====>KLIK SINI

FOLLOW FACEBOOK SAYA DISINI==>Nor Suhaila Abdul

 

Klik video ni kalau sis nak tahu cara atasi period yang tak lancar

 

8 comments

  1. Selamat pagi puan. Nama saya Lyne berumur 47 tahun. Baru-baru ini saya mengalami masalah haid tidak datang selama 3 bulan dan mengalami hotflash (mungkin tanda-tanda pra-menapos). Bolehkah GLA complex ini membantu saya dalam masalah haid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge