ESP PENYEBAB AKU SAKIT BUAH PINGGANG?

ESP PENYEBAB AKU SAKIT BUAH PINGGANG.
Apakebenda la ko ni senah. Kan aku dah kata jangan minum ESP tu . Dah la mahal . Ada je jual yang lain kat kedai organik tu. Murah je. Sama je semua..pastu hang jangan dok amal sangat soya ni. Kawan sedara aku sebelah sepupu bapak saudara abang ipar aku kata dia minum ESP la dia sakit buah pinggang.
Aikkk..ada lagiĀ  orang macam ko ni yang tak paham paham pasal ESP ni kan..meh Senah citer..
ESP ni mmg byk lah kelebihan. Nombor satu Dari aspek processing dia sendiri (under control heat bagi nak pastikan protein dalam ESP tak hancur & mudah diserap badan) saja takde sapa boleh lawan. Belum lagi tang low GI, takde pewarna & pengawet, rendah lemak, ade calcium & essential vitamin B. Cer baca label kat tong ESP tu.
šŸ‘ satu benda yg setakat ni takde produk lain yg boleh lawan ESP (ala2 mcm Vivix satu2 produk yg dibuktikan secara saintifik boleh repair DNA).
Ā  -ESP satu2nya produk yg dibuktikan secara SAINTIFIKĀ  mengandungi semua protein ASID AMINO yg diperlukan oleh badan kita; termasuk 9 essential asid amino yg badan kita takkan boleh hasilkan sampai bila2.
-Pulak tu, protein2 yg kita dok makan mcm ayam/ikan goreng ni habis hancur sbb dah kena panas (protein sangat sensitif dengan haba. Tinggi sikit je suhuĀ  protein tu dah berubah kepada struktur gumpalan yg kemudian buat badan kita susah nak serap. Bila susah nak serap, sel jadi tak cukup protein. Walaupun kita dok hentam dua tiga pinggan daging masa kenduri bapak sedara angkat sebelah mak hang sekalipun).
Kenapa penting sangat protein asid amino ni?
šŸ‡Sebab semua sel dalam badan ni perlukan protein yg secukupnya untuk sel2 tu buat kerja diorg. Bila sel kita tak cukup protein, sel2 yg mati tak dapat nak digantikan dgn sel2 baru yg lebih sihat (sel2 kita ni sokmo mati & diganti dgn yg baru tau). Bila sel2 yg diganti tu makin lama makin tak sihat (sbb tak cukup protein), tu yg satu2 penyakit datang. Kulit kusam lah, jerawat tak hilang2 lah, badan2 lemah, imuniti badan lemah, etc..
šŸŒøKesimpulan, protein2 ni sangat penting untuk sel badan kita dan ESP adalah satu2nya produk (dibuktikan secara SAINTIFIK) yg mampu bekalkan semua keperluan protein.
Sebab tu, kak senah ni hari hari belasah esp walaupun belambakĀ  air kotak soya organik atau non gmo sekalipun..
Hmmm..ada pengamal esp dah berpuluh puluh tahun macam Dr Daggy tu sihat sampai tua tak da plak kena sakit buah pinggang kenapa kawan kepada kawan belah sedara bapak hang tu sakit buah pinggang ye? Musykil juga aku..šŸ˜˜
.
But
Remember!Ā  ESP is the only one produk yg ada semua asid amino. Sbb tu, SHAKLEE IS THE BEST
Jom beli ESP pada akak
whatap 0108798077

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge