SHAKLEE SEBAGAI KERJAYA PART TIME

Alhamdulillah , berpeluang untuk dijemput hadir bersama ribuan leader-leader hebat shaklee di National Conference Business Leader yang berlangsung di Sunway Convention Centre . Terasa sangat mengujakan. Meremang bulu roma..hihi

Dalam conference kali ni , Yes Shaklee dah berwajah baru dengan memberkit yang sangat berinformatif , kreatif dan yang paling utama sangat mantap , penuh dengan info. Disinilah shaklee memaklumkan kepada seluruh leader di serata malaysia tentang perancangan dan info terkini syarikat dan tawaran-tawaran hebat menanti pengguna.

Berpeluang juga kami berjumpa dengan orang kuat shaklee iaitu Roger Barnett CEO Shaklee serta Mr Lee Wong dan saintis Mr Bruce Daggy. Penerangan yang sangat jelas tentang landmark study membuatkan akak rasa menyesal tak jumpa shaklee dari dulu.

kalau korang nak  tahu, semasa conference hari tu langsung tak fokus berapa duit yang kitorang akan dapat tapi lebih kepada perbincangan keberkesanan produk shaklee dengan bukti-bukti klinikal dan satu satunya jenama suplimen yang ada bukti LANDMARK STUDY agar ia dapat dikongsi dengan semua orang. Forum yang dijalankan pun terdiri daripada badan -badan berkecuali.

Forum bersama badan berkecuali Dr Rajban Singh

Usia 63 tahun dan pengguna shaklee 35 tahun. Nampak macam awal 40 an je. Beliau adalah salah seorang penulis Landmark Study

Penerangan tentang Landmark Study oleh  Dr Bruce Daggy juga pengguna Shaklee

Hadiah buat SID dimana percutian 8 hari 7 malam di 3 buah negara  Spain, France dan Italy serta menyusuri 7 bandar  dengan menaiki cruise. Wow. Kalau dapat pergi dengan shaklee memang sangat wow dan awesome..pergi conference ni pun macam-macam hadiah ekslusif dia bagi, apatah lagi kalau dapat naik cruise tu kan…

Jom pergi bercuti percuma

kami seperti sebuah keluarga dalam GMF

Dapat juga bergambar dengan Dr Bruce Daggy

New Member Kit yang lebih ekslusif

Puas hati , walaupun akak ni hanya berbisness secara part time tapi banyak yang akak belajar dari bisness ni.

Mengapa akak pilih shaklee?

Kerana shaklee adalah cerita tentang kesihatan!

kerana shaklee adalah cerita tentang harmoni dengan alam sekitar!

Kerana shaklee cerita tentang apakah perkara yang betul!

Kerana shaklee cerita tentang dunia yang lebih baik !

Surprise from shaklee. Limited Edition

Ingin sertai sebagai sebuah keluarga besar kami? whatapp di 0108798077 untuk maklumat lebih lanjut.

Your Trusted SID

Kaksu~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge