TESTIMONI VERTIGO

Berikut adalah testimoni pengguna yang berjaya melawan VERTIGO dengan VIVIX
Saya nak cerita tentang husband saya ni. Sejak makan vivix , vertigo dia dah ok . Tak de dah rasa pening-pening melayang. Tak sampai sebotol dia makan . Dah tak rasa dah.
So dia cakap nak continue je makan vivix since risau bila tengok kawan dia merana kencing manis akibat dulu suka sangat minum air gas dalam tin di tempat kerja. Dah la suami pun suka juga minum dulu . Alhamdulillah . Hepi saya denar dia dah mula nak ambil supliment . Dah tu en husband saya ni susah makan suplimen pil pil . Vivix je dia OK.
Ini adalah perkongsian daripada master Zura Betty dimana suaminya mengalami resdung yang teruk sehingga mengakibatkan VERTIGO
“Siapa kata vivix untuk perempuan sahaja.. Jangan baca ayat seterusnya …Semalam share kisah ummie bersama vivix ..hari ni kisah cinta hati pula bersama vivix .. Sebelum kenal shaklee En suami pernah diserang VERTIGO..berpunca dari RESDUNG TERUK. sehingga merosakkan SARAF PENDENGARAN ..nyaris pekak hokey..( oh no  muka boleh tahan tapi pekak ) hahahha
Time tu lebih sebulan TAK LEH BANGUN langsung. Terbaring je kat rumah. Lepas dapatkan rawatan doktor ambil masa yang agak lama juga untuk recover. Nak dijadikan cerita , hujung tahun lepas  dia diserang sekali lagi.oh no..time tu cuak dahh..sebab doc cakap kalau kene lagi anytime boleh JEJASKAN sistem pendengarannya atau dengan kata halus ..PEKAK!! seram hokey..
Time tu dah jatuh cinta dengan SHAKLEE ..saya paksa dia KONSISTEN amik vivix pagi satu , malam satu sudu. Alhamdulillah dengan izin Allah dia PULIH SEPENUHNYA tak sampai seminggu . Syukur sangat sangat.. so bagi mereka yang ada masalah resdung jangan ambil mudah ..!!
Bestnya dengan mengamalkan vivix bukan setakat dapat badan yang sihat tapi AWET MUDA lagi uu.. hahaha..upss..jangan perasan ye en Maleq Boontarts.”
Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, ramuan utama dalam Vivix juga telah melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar.
Di samping itu, melalui ujian klinikal juga telah menunjukkan tindakbalas Vivix yang melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel-sel badan.
Vivix membantu mempertingkat fungsi otak. Ambillah supplemen yang semulajadi selamat dan berkesan untuk mengatasinya.
Anda harus mendapatkan rehat yang cukup dan elakkan dari gangguan tidur. Jangan pandang remeh jika sering diserang sakit kepala atau berpusing pusing. Vertigo ini berlarutan  berlaku akibat pembengkakan arteri dan mungkin pecah  maka  aliran darah  terganggu  menyebabkan risiko diserang darah tinggi dan  STROK.
Saya ingin membantu anda bebas dari penyakit VERTIGO. Hubungi saya segera untuk mendapatkan harga mampu milik. Nak beli sendiri vivix  KLIK SINI
Suhaila
0108798077
SID: 949183
Pengedar shaklee Melaka dan seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge