UNTUNG BESAR JUAL TUDUNG ?

UNTUNG BESAR JUAL TUDUNG ?

Ingat lagi masa 2 ke 3 tahun lepas. Akak ni memang suka melaram..Lagi lagi kalau bab tudung. Kat kampung ada PASAR KEMBOJA Parit Buntar jadi kat sini ada banyak sangat tudung terkini dan sensasi. Ko nak apa..shawl, nelopa , pishmina segala mak nenek fesyen pun ada. Kat sini memang dia jual harga borong. Beli 10 baru dapat harga murah .

Jadi akak mmg keluarkan modal dekat juga rm 1.5K masa tu. Balik kat sekolah jual tudung tu kat cikgu cikgu. Ada la sedara mara nak beli pun jual juga. Jadi untung 1 tudung tu dalam rm 10 la gitu. Kalau beli 10 tudung untung rm 10 maka dapat la rm 100 untung. Modal rm 1.5K..

                                                   Neelofa pun dah kaya jual tudung tapi akak tak reti la jual tudung ..hihi

Tapi tak semua tudung tu orang berkenan. Makanya kalau orang tak nak maka akak la yang melaram. Bila kira kira balik ntah mana la duit untung aku tadi .Haha..macam hilang gitu je.Almaklumla menjual semborono . Nak jadikan cerita bulan tu juga akak cuba cuba jual shaklee . Akak tak keluarkan duit langsung untuk beli barang sebab akak akan dapat duit dari customer dan akak beli barang dari upline akak.

Sedar tak sedar akak dapat untung runcit beratus ratus la pulak. Masa tu akak dah jadi ahli. Makanya setiap jualan akak tadi tu akak capai tahap maka akak dapat lagi BONUS. mak ai..mau tak lompat bintang akak .Masa tu bonus akak 3 angka juga la.Campur dengan untung runcit maka boleh tahan la bestnya. Boleh berjimba dgn anak2 boleh bayar semua duit tusyen2 anak.

Bila fikir balik kalau aku jual tudung aku dapat untung runcit je. Sapa nak bagi aku BONUS?

Haaaa..akak pun tak fikir panjang dah ..akak pun aktifkan diri sharing lagi kelebihan makan vitamin pada saudara mara dan kawan kawan disamping akak sendiri memang makan la. Expecially vivix.

Dan kini akak dah punya ahli bersama sama akak di serata tempat di seluruh Malaysia. Alhamdulillah mereka ada yang makan sendiri dan ada yng buat bisness.

Apa yg akak suka bisness ni, nampak sangat tak da penindasan pada sesiapa. Ia berasaskan siapa rajin dia dapat lebih dan shaklee adalah syarikat jualan langsung (MLM) yang menjual produk dan bukan menaja semata mata.Kekuatan shaklee adalah pada produk dia yg mesra alam semulajadi dan berkesan . Jadi ramai yg repeat order bila dah rasa kesan pada diri dorang.

Dan kebanyakan ahli bawah akak ni adalah golongan yang dah pernah makan sendiri produk shaklee dan akhirnya buat keputusan untuk bisness. Akak tak pernah pergi bertangga memujuk rayu dorang nak buat bisness tau..kami dapat income bulanan setiap 14hb ada yg dpt 2 angka 3 angka 4 angka dan ada juga 5 angka. Tiada had maksimum bonus dalam shaklee. Semua orang boleh dapat berapa dia nak. Yang penting usaha dan kental mengadap ujian.

Dan dari hari ke hari team kami semakin besar dan alhamdulillah ramai yg dapat dibantu untuk dapatkan pendapatan tambahan samada secara part time atau full time. Best tau…hihi

 

Mau sertai team kami?
Wasap je kat akak
0108798077

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge