CARA UBATI PESAKIT DIABETES

Seperti mana yang kita tahu, penyakit diabetes atau kencing manis sangat merbahaya. Ia boleh mengakibatkan sel-sel di dalam badan rosak. Kesan daripada kerosakan sel , pesakit kencing manis akan menghadapi risiko kegagalan buah pinggang, kebutaan, darah tinggi, masalah deria, masalah mati pucuk, masalah kaki atau masalah-masalah lain akibat kelemahan sistem imun badan.

Pil penahan sakit yang di ambil tidak dapat merawat  penyakit kencing manis, malah jika ia diambil dalam tempoh yang lama boleh menyebabkan bebanan pada buah pinggang. Ramai dikalangan pesakit kencing manis telah beralih kepada cara semulajadi iaitu dengan mengamalkan pengambilan vivix setiap hari. Apa itu vivix? Boleh baca disini.

Pesakit kencing manis yang mengamalkan vivix secara konsisten dapat melihat hasil yang sangat membanggakan apabila masalah bacaan gula dalam darah semakin menurun. Bagaimana vivix ini bertindak sehinggakan mereka terpaksa percaya yang mereka boleh kembali sihat seperti dulu.

Anggur muscadine mengandungi antioksidan yang tinggi sangat baik untuk pesakit diabetes

Bagaimana Vivix membantu mengawal kencing manis

  1. Vivix dihasilkan daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol yang dapat memberi manafaat kepada pesakit diabetes dengan cara  @ memperlahankan atau mengurangkan sindrom resistansi Insulin (metabolic syndrome) di mana vivix mempunyai antioksidan yang membantu melindungi dan membaiki sel yang telah rosak

Pengambilan yang berterusan dapat memberi manafaat untuk menguragkan Metabilic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh  kerosakan gen.

2. Vivix dapat mengawal kepekatan gula dalam darah

– Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula yang memberikan kita tenaga. Walau bagaimanapun, pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah kita meningkat.
Polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

3. Mengelakkan kerosakan mata, menggalakkan penyembuhan luka dengan segera

– Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.

4. Mencegah pembentukan protein AGE – Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis.

Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan pembentukan protein AGE ini

Beli 2 botol Vivix layak dapat :
✔ free membership
✔ cash bonus

ORDER SEKARANG DISINI dengan POS PERCUMA . TESTIMONI PESAKIT BUAH PINGGANG

Untuk dapatkan konsultasi percuma, sila hubungi kaksu

0108798077

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge