DOA SENJATA MUSLIM

Hubungan dengan Allah adalah kunci utama untuk melicinkan urusan kehidupan dunia dan akhirat..
Alkisahnya bulan lepas..kak su memang sangat busy ..kelas dan tugasan tanpa henti..ulang alik dari melaka ke Bangi..masa tu dah tinggal ย berapa hari je lagi nak closing..memang tak sempat langsung nak post apa2 kat fb atau IG..
Nak tulis blog apatah lagi..ingat lagi satu malam tu..esoknya nak closing..dan esoknya juga nak hantar tugasan yg ‘kronik’ tu..dalam hati ni Allah saja yang tahu..
Tak berhenti berdoa..bangun tahjud..doa panjang berjela semoga semua urusan tugasan dan urusan closing lancar..bila ingat je terus doa..kuat betul harapan masa tu dengan bantuan Allah..

BISNES ONLINE
BERSAMA UPLINE YANG BANYAK MEMBANTU

Dah la jauh dari rumah..ramai customer nak barang..tapi tak dapat nak handle sebab jauh..
Tapi alhamdulillah..semua customer sanggup tunggu..nak order barang sebelum closing pula …tiba2 kad pulak kena block..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..saru sungguh masa tu..lagi sikit nak capai target car bonus..
Malam closing tu memang berpinar kepala..sampaikan tak sedar rupanya akak tertidur atas lantai celah almari..huhu..sedar je terus menaip siapkan assignment….pastu check GE..
Akhirnya akak pasrah je..berdoa panjang panjang tu rupanya Allah perkenankan..akak berjaya mencapi target lebih dari syarat car bonus yg pertama..Alhamdulillah…
Terharu sangat….tapi apa yang akak perasan ialah..semenjak amat sibuk dgn kelas ni..sales juga bertambah ..ada kaitannya dengan kerajinan akak menambah amalan rohani kut..alhamdulillah..
Tu la pengalaman yang paling tak boleh lupa ..memang power betul doa ni
Masih terus berusaha dan berdoa untuk capai impian…semoga Allah lancarkan dan permudahkan segala urusan akak..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge