CARA ATASI TAK PERIOD AKIBAT PREMONOPAUSE

Assalamualaikum..bersiaran saya dari kampung Londang Melaka.Hai korang semua apa khabar?
Kali ni akak nak share tentang beberapa testimoni pengguna Shaklee yang berjaya mengurangkan simptom-simptom menopause mereka.Sebelum ni akak ada share tentang simptom-simptom menopause tu dalam entry yang lepas.Boleh klik sini.

testimoni menopause

Testimoni yang pertama
Pengguna GLA

testimoni menopause
Satu lagi kesan GLA untuk wanita menopause.Testimoni ni khas untk wanita berkahwin.Kepada ibu,juga sudah menopause ,mengalami ‘bahagian wanitanya ‘kering.Sudah bertahun tidak bersama dengan suami sehingga redha jika suaminya mencari yang lan.Selepas ibu memperkenalkan GLA kepada beliau, rumahtangga beliau kembali ceria.Dah tak sakit lagi bila ‘bersama’.Kesyukuran tidak terhingga .ALHAMDULILLAH.
Seronok saya baca testimoni ni.Dengan sedikit bantuan dari kami, alhamdulillah rumahtangga mereka kembali ceria dan bahagia.Kami ingin membantu anda yang mengalami masalah yang sama juga.
Ikuti pula testimoni yang kedua ni.
Beliau berusia 45 tahun.Masala apabila period tidak datang 4 ke 5 bulan.Alhamdulillah dengan bantuan vivix belum habis lagi sebotol, period dia kembali normal
testimoni menopause
Akak start period hari selasa baru ni.nampak period ni macam back to normal.memang dengan izin Allah dan kesan dari vivix su.heavy periodlah sebab akak dah hampir 4 ke 5 bulan tak period .Kalau ada pun just coklat dan 1 ke 2 hari jer.
Dan sehngga ke hari ini customer saya ini masih meneruskan minum vivix.Dan feedback dari kakak ni, simptom seperti emosi tidak stabil, pening-pening migrain semakin berkurangan.Alhamdulillah.
Untuk mengetahui bagaimana vivix membantu wanita menopause atau anda inin mendengar sendiri daripada saya,hubungi saya di nombor berikut
suhaila
010.879.8077
Your trusted SID
Bisness leader.

One comment

  1. Terbaik infonya. Terima kasih admin share info yang bagus sekali. Salam dari blogger blogwalking ya.

    Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri 🙂

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA, PUTIHKAN KULIT, GLOWING, FLAWLESS]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge