KENAPA MAKAN SET CANTIK TAPI TAK CANTIK CANTIK?

Kenapa
la rasa cepat sangat masa berlalu..diam tak diam dah sampai ke penghujung tahun
2014 sudaa…hwaaaaaa…Isnin ni dah mula mesyuarat kat sekolah.Lepas tu memang tak
kan ada cuti la lagi..tunggu Disember 2015 pulak.Tahun 2015 adalah tahun yang bakal saya akan bertambah
busy..
Masa cuti cuti se
Malaysia ,budak sekolah cuti , saya memang busy dengan Shaklee, busy juga dengan
sekolah tapi masih dalam tempoh bertenang.Apa yang saya perasan sangat kat muka
sendiri asyik naik jerawat je  kat bawah dagu .Habis satu naik lagi satu.Tangan
ni pula gatal gatal nak usik usik sampai jadi parut hitam.
Selidik punya
selidik rupanya ada petanda jerawat naik kat bawah dagu ni.maksudnya ada
masalah berkaitan perut (digestion). Maksudnya banyak toksin juga sebab tu
stress,kurang tidur, letih terlampau. Semua punca dari toksin yang banyak dan
sebab tu jerawat pun muncul kat dagu. Ini adalah fakta yer bukan auta.

Sebab sejak cuti
sekolah ni saya sangat busy nak melayan kerenah anak anak, maklumlah semuanya
cuti.Duduk rumah jadi ala ala ultraman pulak tu.Kemas kat bawah kat atas
bersepah, kemas kat atas bawah bersepah.Sabor yo laaa..Masak, of courselah . Pagi
tengahari petang malam.Semua anak anak 
sedang nak membesar, masak sudah semestinya. Makan pun sedaplah bila
duduk rumah ni.Kadang kadang asyik berkemas memasak, terlupa nak minum
air.Badan terasa sangat letih.Kesan buruknya adalah jerawat pulak tumbuh kat
bawah dagu ni. Isy2.. nampaknya kena memulakan program detoks untuk diri sendiri pulak.
SET DETOKS
SET DETOKS
Nak ambil apa untuk
detoks? Detoks terbaik,
setiap hari anda perlu ambil 10biji Alfalfa, 3biji DTX dan
2biji Garlic.
Kalau ada Vivix lagi
bagus, add on 1-2 sudu besar Vivix sebelum tidur.
Dan pastikan anda minum air putih dengan banyak setiap hari. 

KENAPA DETOKS DENGAN VIVIX?

Resveratrol mengandungi antioksidan yang sangat tinggi , boleh melindungi dan menyekat dari pembahagian sel-sel kanser dan penyakit jantung.
DETOKS
Kenapa kena
detoks?
KALAU TAK DETOKS, sia-sia je kita
semua  telan VITAMIN CANTIK banyak-banyak setiap hari, sebab detoks ini
sebenarnya  membantu badan kita MENYERAP NUTRIEN pada tahap OPTIMUM. Bila
usus dah bersih, maka vitamin2 yang anda makan untuk cantik berseri mulus gebus
tu semua akan diserap pada kadar optimum. Best kan
Saya kongsi info
ini di blog sebab saya percaya ramai yang nak kesan yang best bila makan
suplemen untuk cantik , untuk slim or untuk apa-apa pun tapi mereka terlupa
mereka perlu detoks terlebih dahulu. Barulah kesannya best. Jom kita detoks……
LALUAN TOKSIN
Laluan Detoxsifikasi
HUBUNGI SAYA UNTUK FREE KONSULTASI
010 8798077
DETOKS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge