KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Faedah Menjadi Ahli Shaklee
Assalamualaikum.Ini first time saya nak buat entry
tentang bagaimana nak daftar menjadi ahli Shaklee.Sebab ramai juga yang
bertanya apa kelebihan menjadi ahli Shaklee ni? Almaklumlah, katanya nampak
macam meriah jer..
Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah
pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points.

Bagaimana nak mendaftar sebagai
ahli/pengedar Shaklee

Cara pertama
Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk
registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam
lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian
percuma.
Cara ke dua
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya
akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan
mendaftar menggunakan ID saya 949183 sebagai sponsor.
Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi
sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member
kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui
saya. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak)

Apa yang diperlukan sekiranya saya
nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli
berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan
nombor ID 949183  sekiranya anda berhasrat untuk bersama2
dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.
Maintain point dan keahlian
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu
maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda
perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma
makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau
minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan
untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli.
Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap
bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah saya (949183),
anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team
kami.
Saya mengucapkan selamat datang kepada
ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan GMF dan SUPER PRINCESS.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus mendapatkan saya dengan HUBUNGI SAYA untuk
maklumat lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge