CARI ILMU BUAT BLOG

Hari ni ada kelas dengan geng2 otai shaklee..kat Kamunting Beach Resort….exited betul nak buat blog..dulu2 pernah buat blog..tapi dah bersarang. .password pun dah lupa…
halangan pertama..emm..internet macam kura2…mentor faiz mencurahkan ilmu yang dia ada..opsss..terernye dia..aku merangkak2 lagi..first time nak create nama blog pun invalid jek…pikir punya pikir punya pikir..dapat la juga..nama blog paling popular diabad ini..hahaha..akukaksu.blogspot.my..semoga ilmu2 yg dicurahkan oleh otai2 bolgger papa faiz dan mummy ainul dapat dimanafaatkan. ..untuk aku 1 juta langkah dlm dunia blogger…

AINUL..BLOGGER YANG MEMANG DAH POPULAR
KAMI…YANG BAKAL MENGIKUT JEJAK POPULAR AINUL & FAIZ

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge