CARA MUDAKAN SEL TANPA PENYAKIT KRONIK

Assalamualaikum..selamat pagi. Pagi ni akak nak share something dengan korang dan semoga ianya menjadi manafaat untuk kawan-kawan semua. Akak ada baca tentang NECROSIS..itu istilah sains .nak cerita tentang NECROSIS la ni… Sebenarnya badan  kita ni terbina daripada sel , dan setiap sel bergabung menjadi tisu dan tisu bergabung menjadi organ dan organ dalam badan yang […]

Continue reading »

SHAKLEE SEBAGAI KERJAYA PART TIME

Alhamdulillah , berpeluang untuk dijemput hadir bersama ribuan leader-leader hebat shaklee di National Conference Business Leader yang berlangsung di Sunway Convention Centre . Terasa sangat mengujakan. Meremang bulu roma..hihi Dalam conference kali ni , Yes Shaklee dah berwajah baru dengan memberkit yang sangat berinformatif , kreatif dan yang paling utama sangat mantap , penuh dengan […]

Continue reading »

CARA BUANG PARUT JERAWAT BATU

Parut biasanya terbentuk melalui proses penyembuhan luka di bahagian ulit . Ini termasuklah parut jerawat , kesan luka , parut akibat pembedahan atau parut daripada kesan terkena minyak panas. Ada cara mudah dan selamat untuk menghilangkam kesan parut dan jerawat iaitu dengan menggunakan spot whitening Fungsi SPOT WHITENING treatment Nutriwhite Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat […]

Continue reading »

TESTIMONI VERTIGO

Berikut adalah testimoni pengguna yang berjaya melawan VERTIGO dengan VIVIX Saya nak cerita tentang husband saya ni. Sejak makan vivix , vertigo dia dah ok . Tak de dah rasa pening-pening melayang. Tak sampai sebotol dia makan . Dah tak rasa dah. So dia cakap nak continue je makan vivix since risau bila tengok kawan […]

Continue reading »
1 2 3 74